Welkom op radiogrensland.be/nostalgie. Hier groeit een archief van alles wat we kunnen vinden over Radio Grensland, een echte Belgische Vrije Radio!

Begonnen in 1981 op de Weertersteenweg 120 in Kinrooi – Molenbeersel, bij bunker nummer 7, ofwel bij Pier van ´t Fort ! Indertijd HET station voor Maas- en Kempenland, met vaak meer dan 150.000 luisteraars per dag in België, Nederland en Duitsland.

Deze site is tot stand gekomen dankzij de input van vele oud medewerkers, en is bestemd voor een ieder die het maar zien of horen wil. Fijn dat U er bent !

We zullen zo veel mogelijk plaatsen, veel foto’s, maar er is ook audio en  video!!! 

Heeft U iets wat we kunnen plaatsen zoals een oud cassette bandje, tape voor een bandrecorder, een artikel uit de krant of een sticker: even het mail formulier invullen en we nemen contact met U op ! Twijfel niet, wij helpen, en digitaliseren desnoods bij u thuis.

We willen hier Radio Grensland zo veel mogelijk laten herleven, zowel in beeld als in geluid.

Wij (het hele Radio Grensland team) hebben met zijn allen geschiedenis geschreven! Wat eenmaal was is niet meer, maar laat ons hier onze herinneringen delen.

Heeft u nog ergens iets liggen? Graag mailen naar ons via het contactformulier. Ook aanvullingen zoals namen bij de foto´s zijn van harte welkom.

Dank namens ons allemaal.